Echipează-l pe cel mic de plajă cu cele mai cool haine și jucării!

Pentru cei mici, una dintre marile bucurii ale verii este mersul la plajă. Joaca cu mingea, înotul, construirea de castele de nisip, toate sunt activități pe care copiii le așteaptă cu nerăbdare încă din primele zile de vară.

Pentru a-l pregăti cum se cuvine pe copilul tău pentru marea aventură a verii, pune pe lista de shopping list aceste produse:

✅ În primul rând, asigură-te că ai la îndemână crema cu factor de protecție solară (recomandat 50) și nu uita să o aplici pe pielea copilului tău de mai multe ori pe parcursul zilei, indiferent că stă la soare sau la umbră!

✅ De asemenea, hainele pentru plajă trebuie să fie subțiri, lejere, deschise la culoare și să acopere cât mai mult din corp, cap și față – găsești o mulțime de variante super drăguțe la Noriel din Centrul Comercial Auchan Titan:

Pentru că încurajăm joaca afară, îți venim în ajutor cu o selecție de articole de la magazinele din Centrul Comercial Auchan Titan, prin care și tu îi poți încuraja pe cei mici să se joace afară:

Ochelarii pentru înot, colacul și aripioarele pentru înot (dacă e nevoie)

Mingea de plajă – cu care copiii se vor juca în fel și chip, atât în apă, cât și pe nisip.

Jucăriile pentru jucat în nisip – îl vor ține ocupat cât e ziua de lungă și îl vor și ajuta să-și facă prieteni noi.

Vino la Noriel din Centrul Comercial Auchan Titan și, cu o singură sesiune de shopping, îl vei echipa pe copilul tău cu tot ce are nevoie pentru zile de vis petrecute la plajă!