Program zilnic

Centrul Comercial - 09:00 la 22:00
Hipermarket Auchan - 08:00 la 22:00

Noriel are reducere de 20% la gama LEGO

promo lego

Probabil și tu ai visat la un set LEGO când erai copil. Aveai atâtea idei și LEGO ți-ar fi permis să le construiești pe toate exact cum ți le imaginai. Azi puteai să faci o casă, mâine puteai să construiești o fabrică și poimâine puteai să ridici un hotel cum nu exista altul în lume.

LEGO se numără printre cele mai populare jucării dintr-un motiv foarte simplu: poți să construiești orice îți imaginezi. În plus, când e urât afară și toată joaca s-a mutat în casă, ce poate fi mai frumos decât un mini șantier unde întreaga familie poate construi ceva împreună? Este un mod educativ și distractiv prin care părinții, copiii și chiar și bunicii își pot exersa mușchiul creativității.

LEGO este atât de util și aduce atâtea beneficii încât a ajuns să fie mai mult decât un joc. Este folosit și în educație, în grădinițe și școli, dar și în cercetare, deoarece el pune mintea copilului la treabă, îl ajută să gândească în perspectivă și îl ajută să învețe despre lumea înconjurătoare, despre mediul civic, prin joacă.

Fă-i o bucurie copilului tău și i-ai cadou un set LEGO, mai ales acum când vin sărbătorile de iarnă și când Noriel are o super promoție! În weekend-ul 23-25 noiembrie, Noriel le oferă părinților și iubitorilor de LEGO o reducere de 20% la toată gama LEGO.

Promoția se desfășoară exclusiv în magazinele Noriel.

Se încarcă...

Abonează-te la newsletter

Vrei să fii la curent cu noutățile de pe site-ul nostru? Abonează-te și vei primi pe email toate ofertele pregătite special pentru tine.