Program zilnic

Centrul Comercial - 09:00 la 22:00
Hipermarket Auchan - 08:00 la 22:00

Spectacol de teatru „Aladdin și lampa fermecată”

teatru copii

 

Teatru la Cinema vă invită la spectacolul de teatru pentru copii „Aladdin și lampa fermecată”, care va avea loc duminică, 17 martie, de la ora 17:30, la Cine Globe din Centrul Comercial Auchan Titan.

Una din cele mai frumoase povești din „O mie si una de nopți” este cu siguranță Aladdin și lampa fermecată.

Aladdin, personajul principal din poveste, este un tânăr sărac, dar curajos si cinstit. Căutând ceva de lucru, întâlnește un negustor care îi propune, pentru câțiva bănuți, să-i aducă o lampă dintr-o peșteră. Din păcate, negustorul se dovedește a fi un vrăjitor de temut și, după ce primește lampa fermecată de la Aladdin, îl închide pe acesta în peșteră. Cu ajutorul duhului din lampă, Selim, vrăjitorul cel rău, pune stăpânire pe palat și pe toate bogățiile din regat. Maimuțica Mufide recuperează lampa fermecată, iar vrăjitorul cel rău este pedepsit.

 

Copiii vor învăța de la Aladdin și de la celelalte personaje cât de importante sunt prietenia adevărată, cinstea și curajul.

Actorii vor da viață personajelor: Aladdin, Jasmin, Maimuțica Mufide, Papagalul Parot, Selim negustor, Selim vrăjitorul cel rău și Seherezada.

Spectacol live de teatru interactiv, recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani.

 

Durata: 45 de minute

Data: 17.03.2019

Ora: 17:30

Bilete pe www.teatrulacinema.ro sau de la casa de bilete a cinematografului Cine Globe.

Se încarcă...

Abonează-te la newsletter

Vrei să fii la curent cu noutățile de pe site-ul nostru? Abonează-te și vei primi pe email toate ofertele pregătite special pentru tine.